Administrator
Teraz każdy ma zadanie opowiedzieć swoją przygodę na alercie. To ja zacznę.
Uciekałem przed rosyjskim patrolem, gdy zza rogu wyleciały dresiki. Oczywiście nie skapnąłem się że to dresiki i zacząłem uciekać myśląc ze to następny patrol. Swoją niewiedzą uratowałem skórę O tożsamości owych panów poinformował mnie dh Kuba Żuk.
A tak swoją drogą wiecie, że drużynowego "Szturmu" spisała policja, bo ktoś zadzwonił, że jakiś typ w płaszczu goni małe dziewczynki
:DMoje przeżycia:
- 10-cioletnia druhenka wytargała mnie po ulicy za włosy bo powiedziałem coś o ZHP XD
- zostałem złapany przez jednego ruskiego dwa razy
- przemarzłem
- ROZMAWIAŁEM Z DRESAMI!!!
- ZROBIŁEM ZAKUPY
- nauczyłem się paru chwytów samoobrony
- byłem na pierwszej imprezie której końca się doczekałem nie nudząc się!
- byłem światkiem jak nasz kucharz tańczy ROCK END ROLA Chyba Rock'n'rolla
- otworzyłem wywiadowce nie robiąc młodzika
- zniosłem kolejne dni z bulwersem!
- alert zakończyłem alarmem ciężkim
Alert był ŚWIETNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięks! Nie wiedziałem jak się pisze!
Ostatnio edytowany przez Ułan (2011-11-22 16:58:02)
Zaiste alert był czadowy.
Super mi się z Ewcią densiło (pozdrowienia), dalej to te egzystencjalne rozmowy z dresam, rozmowy z Miśką, filmiki z Kubą(wstaw je tutaj), pitagoras z Harasiem i trzecie miejsce w FIFCE XD
Ja już odliczm dni do następnego alertu,
See YA
Administrator
KubaŻ napisał:
Wstaw je tutaj.
Lepiej nie, bo tam niektóre rzeczy (no dobra wszystkie) były niemoralne
Administrator
KarolK napisał:
A przy okazji! Najprawdopodobniej będziemy mieli nowego członka zastępu!
Nie słyszałem o tym. A ASG jest planowane ale nie wiadomo kiedy
KarolK napisał:
A co w tych filmikach było nienormalnego?
Nie wnikaj Teraz filmiki są pod opieką zastępowego bo zapożyczył ode mnie telefon
Administrator
W ogóle teraz zastępowy nas zawodzi. W pierwszą sobotę po alercie miała być zbiórka a nie było żadnej do dzisiaj. Ten tydzień odpada bo jest zbiórka zz-tu, następny to zbiórka drużyny. A miałem poprowadzić zbiórkę
KIEDY ZBIÓRKA ZASTĘPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niedługo będziemy tacy!